Aukiolojat

Kauppakeskus avoinna:

Ma-pe 7–21
La 7–18
Su 12–18

Tarkista liikekohtaiset aukioloajat liikkeiden omilta sivuilta.

Osoite

Oulunsalon Kapteeni
Karhuojantie 2,
90460 Oulunsalo

Katso kartasta

Palvelumme

Kirjasto
Ottoautomaatti
Tankkauspiste
Hammashoitola

K-Supermarket

Puh: (08) 577 1700
jouni.kallio@k-supermarket.fi

ma–la 7–21
su 12–18

Poikkeukselliset aukioloajat:

Uudenvuodenaatto 31.12.2018 klo 7–19

Uudenvuodenpäivä 1.1.2019 klo 11–19

Loppiainen 6.1.2019 klo 11–19

K-Supermarket on Tavallista parempi Ruokakauppa.

Tämän takaa asiantunteva henkilökunta, jonka osaamista ylläpidämme jatkuvalla koulutuksella. Henkilökuntamme huolehtii hedelmä- ja vihannestiskiemme huippukunnosta. Tarjolla on aina tuoreita ja raikkaita tuotteita. Leipä- ja juustovalikoimamme ovat omaa luokkaansa. Liha- ja kalatiskiltä saat henkilökohtaisesti asiantuntevaa apua niin tuotteiden valintaan kuin ruoanlaittoon. Herkkutorilta saat puolivalmisteita, valmiita ruokia, salaatteja, lämpimäisiä omanpaiston tuotteita ja parhaita raaka-aineita.

Valikoimat:

K-Supermarketin laajat valikoimat antavat Sinulle monipuolisia mahdollisuuksia toteuttaa ruokaunelmiasi. Syyttä ei K-Supermarkettia kutsuta herkkusuiden kohtauspaikaksi. Valikoimistamme löydät aina ajankohtaiset herkut sekä markkinoiden uutuudet.

Edullinen!

Laajoissa valikoimissamme on satoja Pysyvästi edullisia päivittäistavaroita. Peruselintarvikkeita myös luomuna, suosituimpia ykkösmerkkejä, joita me kaikki käytämme päivittäin. K-ryhmän omat merkit ja tasaisen edulliset hinnat takaavat sen, että ostoskorin loppusumma ei päätä huimaa. Pysyvästi edullisissa –tuotteissa huomioidaan myös kauden sesonkituotteet.

Ostamisen helppoutta!

Tuotteet on helppo löytää ja hinnat on merkitty selkeästi. Sinun on miellyttävä asioida viihtyisässä myymälässämme ja teet päivittäiset ostoksesi nopeasti ja vaivattomasti. Lisäksi meiltä saat Plussaa kaikista ostoksistasi kaikilla maksutavoilla.

Tule, tutustu ja ihastu Tavallista parempaan Ruokakauppaan! Tervetuloa!

Yhteystiedot:
Puh. (08) 577 1700
Sirpa ja Jouni Kallio
e-mail: jouni.kallio@k-supermarket.fi