Aukiolojat

Kauppakeskus avoinna:

Ma-pe 7–21
La 7–18
Su 12–18

Tarkista liikekohtaiset aukioloajat liikkeiden omilta sivuilta.

Osoite

Oulunsalon Kapteeni
Karhuojantie 2,
90460 Oulunsalo

Katso kartasta

Palvelumme

Kirjasto
Ottoautomaatti
Tankkauspiste
Hammashoitola

Ajankohtaista

Uusi kuntokeskus Kapteeniin!

Kuntosali Fit Oulunsalo avaa ovensa 1. kerroksessa vuodenvaihteessa.

Olemme allekirjoittaneet vuokrasopimuksen Ole.Fit-ketjun kanssa kuntosalitoiminnoista. Kuntosali Fit Oulunsalo sijoittuu kauppakeskuksen 1. kerrokseen noin 450 neliön tilaan. Tilojen rakentaminen alkaa heti, kun suunnitelmat on saatu valmiiksi.

”Olemme iloisia, että saamme Kapteenin merkittävän hyvinvointia ja terveyttä lisäävän toimijan”, kauppakeskuspäällikkö Sari Puhilas toteaa.

Ole.Fit-kuntokeskusketju on yksityinen, kotimainen kuntosalipalveluita tarjoava yritys. Ole.Fit-ketjulla on Suomessa yhteensä 27 kuntosalia, joista yksi Oulussa Eedenissä. Fit Oulunsalo tulee toimimaan itsepalveluperiaatteella, mutta vastaanotossa on henkilökuntaa paikalla tiettyinä ajankohtina. Kapteenin kuntokeskuksen yrittäjäksi tulee Sakari Kiljander.

"Olemme etsineet tilaa jo jonkin aikaan Oulunsalosta. Kapteeni alueen palvelukeskuksena oli meille luontainen ykkösvaihtoehto. Odotamme innolla yhteistyötä kauppakeskuksen ja paikallisten asiakkaiden kanssa”, Ole.Fit-ketjun toimintaa pyörittävän Fit Global Oy:n toimitusjohtaja Pasi Sormunen toteaa.

Tervetuloa taloon!

Lisätietoja:
CBRE Finland, kauppakeskuspäällikkö Sari Puhilas, 050 326 7744, sari.puhilas@cbre.com
Ole.fit/Fit Global, toimitusjohtaja Pasi Sormunen, 050 406 0000, pasi@sormunen.fi
Ole.fit-yrittäjä Sakari Kiljander, 040 144 1815, sakari.kiljander@ole.fit

23.10.18